0
Το καλάθι είναι άδειο
hsf_white_1
hsf_white_1hsf-white-1hsf-white-2

HSF White Φορητό φίλτρο ντούζ χειρός

120,00 € ανά τεμάχιο
Φίλτρο ντούζ με αλλαγή ανταλλακτικού, εύκολη τοποθέτηση και διάρκεια ζωής 30.000 γαλόνια. 


  • Περιγραφή

Φίλτρο ντούζ με αλλαγή ανταλλακτικού, εύκολη τοποθέτηση και διάρκεια ζωής 30.000 γαλόνια. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

Το φίλτρο νερού HSF WHITE είναι ένα φίλτρο φορητό για το ντούζ το οποίο μπορείτε εύκολα και γρήγορα να το μεταφέρετε και να το προσαρμόσετε στην βρύση. Παρακρατά το χλώριο και άλλους επιβλαβής μικροοργανισμούς που μπορεί να απορροφήσει το σώμα μας μέσω του δέρματος κατά την διάρκεια του ντουζ.

Στο εσωτερικό του περιέχει εξειδικευμένα υλικά φιλτραρίσματος όπως GAC (κοκκώδη ενεργό άνθρακα) , KDF 55 & ειδικές Micron μεμβράνες για την μείωση του χλωρίου και των ρύπων που επηρεάζουν την γεύση, την οσμή και το χρώμα του νερού.

Το νερό κατά την διάρκεια του ντουζ μπορεί να περιέχει χλώριο, σίδηρο, υδρόθειο, βαρέα μέταλλα και διάφορους μικροοργανισμούς που μπορεί να είναι επιβλαβές για το ανθρώπινο σώμα.

Το ζεστό νερό στο ντουζ εξατμίζει το χλώριο το οποίο μπορεί στη συνέχεια να εισπνευστεί. Το χλώριο είναι ένα εξαιρετικά αντιδραστικό στοιχείο και ισχυρός οξειδωτικός παράγοντας. Η έκθεση σε χλώριο μπορεί να βλάψει το δέρμα και τα μαλλιά και να ερεθίσει τα μάτια.

Τοποθετώντας το φίλτρο νερού HSF WHITE προστατεύεται εσάς και την οικογένειά σας κατά την διάρκεια του ντούζ στο μπάνιο σας. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου είναι 10.000 γαλόνια και η αλλαγή του ανταλλακτικού είναι εύκολη και γρήγορη.