0
Το καλάθι είναι άδειο

Που και πώς μπορείτε να χρησιμοποιείτε την συσκευή ΟΖΟΝΤΟΣ

 

Χρήση όζοντος 1

3 λεπτά

Απαλλαγή από δυσοσμία αναπνοής, σάπισμα δοντιών, περιοδοντική φλεγμονή, ούλα που ματώνουν.

Γεμίστε το φλιτζάνι με νερό και εμποτίστε το με αέριο. Επιμείνετε στον καθαρισμό των δοντιών με το ενεργο­ποιημένο νερό οξυγόνου για περίπου μια εβδομάδα, κατόπιν τα συμπτώμα­τα θα είναι σίγουρα ελεγχόμενα


Χρήση όζοντος 2

6 λεπτά

Φτιάξτε καθαρό νερό από μόνοι σας και πιείτε το.

Θα χρειαστούν περίπου 5-1Ο λεπτά για να μετατραπεί το νερό βρύσης σε οζονισμένο νερό, που καλείται επί­σης ενεργοποιημένο νερό οξυγόνου. Μπορούμε να το βράσουμε και να φτιά­ξουμε τσάι, σούπες κ.α. Έχει γλυκιά γεύση και κάνει τα τρόφιμα εύγεστα.


Χρήση όζοντος 3

10 λεπτά

Πλύνετε το πρόσωπο, κάντε λεύκανση, ξεφορτωθείτε τα καλλυντικά σας.

Επιμείνετε στο πλύσιμο του προ­σώπου με οζονισμένο νερό που φτιά­ξατε από πριν μόνοι σας. Μετά από λί­γο καιρό, το πρόσωπο σας θα είναι πιο φωτεινό. Επιπλέον, μπορεί να ενεργο­ποιήσει τα κύτταρα, και να επιταχύνει το μεταβολισμό


Χρήση όζοντος 4

10 λεπτά

Μειώστε την ιδιαίτερη μυρωδιά στον καταψύκτη.

Πάντα αναπτύσσονται αναερόβιοι οργανισμοί και μικρόβια στο ψυγείο, όπως και αποκρουστικές μυρωδιές. Ψε­κάστε αέριο με τη γεννήτρια όζοντος στην κορυφή του ψυγείου εκεί που βά­ζετε τα αυγά. Μετά από την εργασία αυτή τα τρόφιμα θα είναι φρέσκα κα­θώς και η μυρωδιά δεν θα υπάρχει, επίσης θα επεκτείνει και την περίοδο εγγύησης των τροφίμων.


Χρήση όζοντος 5

10 λεπτά

Καθαρίστε την πιτυρίδα.

Πλύνετε τα μαλλιά με οζονισμένο νερό, το οποίο μπορεί να αφανίσει την πιτυρίδα και να σταματήσει την φαγού­ρα. Προσοχή: Η θερμοκρασία νερού δεν πρέπει να είναι υπερβολικά υψηλή, γιατί η ικανότητα του ενεργοποιημένου οξυγόνου που διαλύεται στο νερό μει­ώνεται με την αύξηση θερμοκρασίας νερού.


Χρήση όζοντος 6

10 λεπτά

Καθαρίστε τα γεωργικά χημικά υπολείμματα στην επιφάνεια των λαχανικών και των φρούτων.

Βάλτε τα στο δοχείο μετά από το πλύσιμο, και βυθίστε τα. Κατόπιν βάλ­τε τον πλαστικό σωλήνα και η φυσαλί­δα θα κουνηθεί μέσα στο νερό. Μετά από την εργασία αυτή, τα λαχανικά και τα φρούτα θα είναι χρωματιστά, και τα γεωργικά χημικά υπολείμματα θα εξου­δετερωθούν.


Χρήση όζοντος 7

10-15 λεπτά

Εξουδετερώστε τα υπολείμματα αντιβιοτικών και των ορμονών στο κοτόπουλο και στο κρέας.

Καθαρίστε την επιφάνεια του κρέ­ατος, κοτόπουλου κλπ. Βάλτε τον πλα­στικό σωλήνα και η φυσαλίδα θα κου­νηθεί μέσα στο νερό. Μετά από την ερ­γασία αυτή μπορούμε να δούμε αύξη­ση των αεροφυσαλίδων η οποία είναι πρόσθετη στην πραγματικότητα. Η ορ­μονική ουσία έχει μια χημική γεύση.