0
Το καλάθι είναι άδειο

Που και πώς μπορείτε να χρησιμοποιείτε την συσκευή ΟΖΟΝΤΟΣ

 

Χρήση όζοντος 1

3 λεπτά

Απαλλαγή από δυσοσμία αναπνοής, σάπισμα δοντιών, περιοδοντική φλεγμονή, ούλα που ματώνουν.

Γεμίστε το φλιτζάνι με νερό και εμποτίστε το με αέριο. Επιμείνετε στον καθαρισμό των δοντιών με το ενεργο­ποιημένο νερό οξυγόνου για περίπου μια εβδομάδα, κατόπιν τα συμπτώμα­τα θα είναι σίγουρα ελεγχόμενα

6 λεπτά

Φτιάξτε καθαρό νερό από μόνοι σας και πιείτε το.

Θα χρειαστούν περίπου 5-1Ο λεπτά για να μετατραπεί το νερό βρύσης σε οζονισμένο νερό, που καλείται επί­σης ενεργοποιημένο νερό οξυγόνου. Μπορούμε να το βράσουμε και να φτιά­ξουμε τσάι, σούπες κ.α. Έχει γλυκιά γεύση και κάνει τα τρόφιμα εύγεστα.

Χρήση όζοντος 2


Χρήση όζοντος 3

10 λεπτά

Πλύνετε το πρόσωπο, κάντε λεύκανση, ξεφορτωθείτε τα καλλυντικά σας.

Επιμείνετε στο πλύσιμο του προ­σώπου με οζονισμένο νερό που φτιά­ξατε από πριν μόνοι σας. Μετά από λί­γο καιρό, το πρόσωπο σας θα είναι πιο φωτεινό. Επιπλέον, μπορεί να ενεργο­ποιήσει τα κύτταρα, και να επιταχύνει το μεταβολισμό

10 λεπτά

Μειώστε την ιδιαίτερη μυρωδιά στον καταψύκτη.

Πάντα αναπτύσσονται αναερόβιοι οργανισμοί και μικρόβια στο ψυγείο, όπως και αποκρουστικές μυρωδιές. Ψε­κάστε αέριο με τη γεννήτρια όζοντος στην κορυφή του ψυγείου εκεί που βά­ζετε τα αυγά. Μετά από την εργασία αυτή τα τρόφιμα θα είναι φρέσκα κα­θώς και η μυρωδιά δεν θα υπάρχει, επίσης θα επεκτείνει και την περίοδο εγγύησης των τροφίμων.

Χρήση όζοντος 4
Χρήση όζοντος 5

10 λεπτά

Καθαρίστε την πιτυρίδα.

Πλύνετε τα μαλλιά με οζονισμένο νερό, το οποίο μπορεί να αφανίσει την πιτυρίδα και να σταματήσει την φαγού­ρα. Προσοχή: Η θερμοκρασία νερού δεν πρέπει να είναι υπερβολικά υψηλή, γιατί η ικανότητα του ενεργοποιημένου οξυγόνου που διαλύεται στο νερό μει­ώνεται με την αύξηση θερμοκρασίας νερού.


ΒΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΟΖΟΝΤΟΣ


10 λεπτά

Καθαρίστε τα γεωργικά χημικά υπολείμματα στην επιφάνεια των λαχανικών και των φρούτων.

Βάλτε τα στο δοχείο μετά από το πλύσιμο, και βυθίστε τα. Κατόπιν βάλ­τε τον πλαστικό σωλήνα και η φυσαλί­δα θα κουνηθεί μέσα στο νερό. Μετά από την εργασία αυτή, τα λαχανικά και τα φρούτα θα είναι χρωματιστά, και τα γεωργικά χημικά υπολείμματα θα εξου­δετερωθούν.

Χρήση όζοντος 6
Χρήση όζοντος 7

10-15 λεπτά

Εξουδετερώστε τα υπολείμματα αντιβιοτικών και των ορμονών στο κοτόπουλο και στο κρέας.

Καθαρίστε την επιφάνεια του κρέ­ατος, κοτόπουλου κλπ. Βάλτε τον πλα­στικό σωλήνα και η φυσαλίδα θα κου­νηθεί μέσα στο νερό. Μετά από την ερ­γασία αυτή μπορούμε να δούμε αύξη­ση των αεροφυσαλίδων η οποία είναι πρόσθετη στην πραγματικότητα. Η ορ­μονική ουσία έχει μια χημική γεύση.